DK | EN

Meyland Discover

Meyland Discover
020030
Udviklingen af børns bevægemønster foregår trinvist, og det at lære at kravle er et naturligt led i udviklingen. Køb en Meyland Discover her!
Denne varer er ikke tilgængelig i webshoppen. Kontakt os evt. for at få mere information
Beskrivelse Specifikationer
Lagerstatus: På lager
Varenr: 020030
Beskrivelse

Børn lærer og oplever gennem kroppen og dens sanser. Barnets fysiske udfoldelse er med til at gøre det fortrolig med sin egen krop, og derfor er det vigtigt, at barnet motiveres og hjælpes til at begynde at kravle. MeylandDiscover støtter barnet i denne udvikling.

Barnet hjælpes ind i meylandDiscover og placeres med sejlet under bryst/mave. Barnet støttes nu og holdes oppe mod tyngden, så det at kravle lettes. Ved at bruge meylandDiscover stimuleres kravle mønsteret, ligesom barnets arm- og benmuskulatur styrkes. Dette er en hjælp for barnet i flere situationer og medvirker til at fremme barnets motoriske udvikling. MeylandDiscover er med sit enkle design og fascinerende farve et indbydende lære- og hjælpe- redskab, som motiverer til bevægelse og udvikling.

MeylandDiscover kan hurtigt og enkelt indstilles i højden for at tilpasse den til det enkelte barn. Højden kan indstilles fra 10 cm til 21 cm, sådan at meylandDiscover kan vokse sammen med barnet. MeylandDiscover fås i to størrelser med sejlbredder på henholdsvis 18 og 24 cm.

Mål 1 2
Bæresejlets dybde 18 cm 24 cm
Bæresejlets højde 15-25 cm 15-25 cm
Bæresejlets bredde 28 cm 28 cm
Disovers dybde 31 cm 31 cm
Discovers bredde 52 cm 52 cm
Vægt 4 kg 4 kg
Max belastning 18 kg 18 kg

Størrelse 1 har en max belastning på 18 kg, bredde af sejlet 18 cm.

Størrelse 2 har en max belastning på 24 kg, bredde af sejlet 24 cm  

Brochure og Manual
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System