DK | EN

Terapi-stolen & stimuli madrasserne

Terapi-stolen & stimuli madrasserne - en oplagt vej til ro og afslapning - uden eller mindre brug af medicin.

- en oplagt vej til ro og afslapning - uden eller mindre brug af medicin

Mennesker med demens, autisme, ADHD og psykiatriske diagnoser kan have svært ved at finde ro. Det er samme problematik for unge og ældre. Mange medicinerer, men prøv vore produkter som alternativ!

Vidste du:

  • at videnskabelige undersøgelser viser, at små gyngebevægelser reducerer symptomer­ne på demens, stress, uro, angst og depression?
  • at demens-gyngestol ThevoChair, er bygget op efter samme principper som vores de­mensmadrasser, og stolen er fantastisk til demente, mennesker med hjerneskader og mennesker, der har problemer med balancen?
  • at Thevo-Chair forbedrer brugerens blodcirkulation og fremmer føle
  • at stolens blide gyngesystem stimulere led og sanser?

Hvordan ved vi, at Thevo­madrasserne giver men­nesker med demens og Parkinsons en bedre livskvalitet 

Først og fremmest ved vi det, fordi det er de tilbagemeldinger vi får fra plejepersonale og pårø­rende til brugerne. Dernæst ved vi det, fordi plejemadrasserne og deres virkning er undersøgt grundigt ved det tyske IGAP lnstitute for Innovation in Healthcare and Applied Nursing Sci­ence.
Her han man meget nøje undersøgt, hvad der sker, når demente og mennesker med smerter får mulighed for at sove på en Thevo-plejemadras, og resultatet er klart: De sover bedre, læn­gere og mere uafbrudt, og deres søvn er af bedre kvalitet. Ikke mindst så bliver brugerne både fysisk og mentalt bedre tilpas om dagen.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System