Flemming fik nye muligheder med sin Meywalker

Jeg købte et gangstativ af Meyland-Smith for 6 måneder siden

Hvem er jeg?

Jeg er en 42 årig mand, spastiker og sidder i el kørestol. Jeg kan selv spise og snakke men skal have hjælp til at komme i bad og vaske mig.

Hvorfor et gangstativ?

Jeg tog en beslutning for et år siden. At jeg ville tabe mig. Jeg vejede 86 kg den gang, nu vejer jeg 75,3 kg.

Jeg fik lagt min mad vaner om, og ville dyrke motion. Jeg kendte Meyland-Smith og fik Kontaktede dem. De kom ud og viste mig gangstativet. Jeg søgte kommune om penge til gangstativet men de gav afslag så jeg måtte finde på noget andet. Så jeg gik af fond vejen og søgte fonde og fik pengene.

Afprøvningen.

Jeg tænkte, det kommer jeg aldrig op på. Men det gjorde jeg. Jeg kæmpede mig igennem mine første skridt med Birtes ( konsulent ved Meyland-Smith) hjælp. Det var en speciel oplevelse at kunne flytte benene, det var fedt. Jeg svedte rigtig meget. Jeg syntes også at sadlen var ret dum nærmest et tortur instrument.. Birte fik mig overbevist om at jeg godt kunne bruge gangstativet. Det skal lige siges at det godt kan gøre ondt stadig .

Hvordan kom jeg på gangstativet.

For at komme op på gangstativet, må jeg hejse sædet helt op på mig kørestolen. Læner mig ud over gangstativet og springe ned på sadlen. Første gang jeg skulle springe ned på gangstativet var jeg ved at dø af skræk. Men jeg overvandt min frygt. Nu kan jeg kravle op og ned af gangstativet rimlige nemt, men jeg skal stadig arbejde for at komme af gangstativet.

Min bedre fysiske tilstand.

Jeg føler at jeg har fået blodomløbet i gang igen. Jeg kan også mærke at mine sener i lysken ikke er så korte mere.

Jeg kan faktisk selv trække gangstativet nu men det er meget hårdt. Men det er godt at man kan veksle mellem at gå selv og få hjælperen at trække en.

Min længste distance er 1 km pt.

Hilsen
Flemming Terp
Aalborg