ThevoCalm Madras til Parkinson patienter

Se nedenfor hvad en af brugerne har skrevet til os efter at have afprøvet madrassen;

Det sidste års tid har jeg haft problemer med min nattesøvn

Som regel vågnede jeg efter 4 timers søvn, og kunne så ikke falde i søvn igen.

Det betød at hele den kommende dag kunne jeg næsten stå op og sove. Når jeg sad i en stol, kunne jeg pludseligt falde hen, og hvis jeg sad med noget i hånden, faldt det på gulvet.  Og det går ud over hele ens velbefindende, hvis man sover for lidt. I marts var der sammen med bladet Parkinson Nyt lagt en reklame for ThevoCalm madrasser – herunder også for en Parkinson madras.

Jeg besluttede mig for at prøve den – og det har jeg ikke fortrudt. Allerede første nat sov jeg 7 timer – og siden har jeg sovet mellem 5 og 7 timer hver nat. Hvis jeg tidligere havde været nødt til at stå op for at gå på toilettet, kunne jeg slet ikke falde i søvn igen. Men nu kan jeg stå op, gå på toilettet, og gå i seng og falde i søvn igen.

Jeg kan mærke, at min krop er mere udhvilet, jeg orker mere det daglige. Mine venner og familien synes jer er kommet til at se bedre ud. Og det gør bestemt ikke noget.

Alt i alt kan jeg anbefale ThevoCalm Parkinson madrassen.

Venlig hilsen
Bente Andersen, København
April 2015