Rejseseng

Grundet den store efterspørgsel efter sammenklappelige og let transportable rejsesenge har vi besluttet at inkludere denne type seng i vores standardprogram. Der findes flere varianter af dette produkt – tilpasset forskellige brugerbehov. For personlig vejledning, kontakt os på 98 96 19 85.

Rejseseng / Legeplads 1.0

Grundet den store efterspørgsel efter sammenklappelige og let transportable rejsesenge har vi besluttet at inkludere denne type seng i vores standardprogram.

Prisen er meget forskellig afhængig af størrelse, udformning, sengeleje og andet – så kontakt os for den rigtige udgave og endelig pris.

Vores nye barneseng har mange anvendelsesmuligheder såsom;

  • rejseseng
  • legeplads i hjemmet
  • Som normal seng

Det er ikke et “standard møbel”, men mere et spacialprodukt, som er lavet efter dine individuelle ønsker og opfylder alle relevante krav til børns senge.

Du bestemmer selv den standard størrelse, så produktet tilpasset dine ønsker og muligheder.

Længder muligt fra140 til 200 cm og bredder muligt fra 70 til 100 cm med matchende madras, vi tilpasser dette uden ekstra omkostninger.

Du bestemmer selv hvilken dørhøjde mellem 80 cm – 120 cm der er mest fordelagtig for dit barn, samt ønsket om stolper og/eller plexiglas sider. Ved fodenden og respektive hovedgærdet er der en eksternt lås bar foldende skydedør.

Vi fremstiller rejseseng / legeplads præcis til dine specifikationer i samme høje kvalitet som vore øvrige tusindfoldige dokumenterede KayserBetten børnesenge. De er alle lavet af massivt bøg træ, meget robust, let at montere og demontere.

Rejsesengen er leveret i 2 rejsetasker og med sammenfoldelig madras.

Eventuelt kan en foldbar hylde leveres.

Specifikationer

Total højde80 cm til 120 cm
Længde140 til 200 cm
Bredde70 til 100 cm
Ydre målDin ønskede indvendige mål
+ 6 cm i længden
+ 6 cm i bredden
Liggende højde overmadras10 cm
Emballeringsstørrelser pr. Taske (LxBxH) plus den passende størrelse af bagage madrasca. 125 x 72 x 18 cm
Vægt i 2 bæreposerca. 85 kg