Timmy Easy Lift

Timmy I Easy Lift børnepasningssengen kombinerer alle fordelene ved KayserBed Timmy I med et let sænkende gitter på den lange side. Særligt egnet f.eks. for forældre og omsorgspersoner, der er fysisk begrænsede. Der findes flere varianter af dette produkt – kontakt os på 98 96 19 85.

Timmy Easy Lift

Gitter drift uden kraftanstrengelse

Prisen er meget forskellig afhængig af størrelse, udformning, sengeleje og andet – så kontakt os for den rigtige udgave og endelig pris.

Timmy I Easy Lift børnepasningssengen kombinerer alle fordelene ved KayserBed Timmy I med et let sænkende gitter på den lange side. Særligt egnet f.eks. for forældre og omsorgspersoner, der er fysisk begrænsede (fx reumatisme, arthritis osv.)

Timmy I Easy Lift er udviklet i samarbejde med forældre, organisationer og plejepersonale for at sikre let betjening samt ønsket om at kunne betjene barnet ofte, lydløst og let. Kontinuerlig kundekontakt og den systematiske evaluering af kundefeedback dannede grundlaget for denne udvikling.

Sænkegitteret kan let flyttes op og ned uden anstrengelser efter op låsning. Modvægtene holder gitteret i enhver position. For at låse gitteret flyttes det til næste låsepunkt, hvor det låses. Dette opnås ved hjælp af et vedligeholdelsesfrit mekanisk system placeret i aluminiumsposterne. Aluminiumstolperne er forsynet med massive træhoveder og ægte træindsatser af bøg.

Timmy Easy Lift er derfor en reel lettelse for det daglige arbejde for forældre og plejere.

Specifikationer

Gitterhøjde65 cm
Indvendige dimensioner / ydre dimensioner140 x 70/159 x 86 cm
170 x 90/189 x 106 cm
200 x 90/219 x 106 cm
200 x 100/219 x 116 cm
Total højde inklusiv hjul (13,5 cm)134 cm
Sengekants højde inklusiv hjul (13,5 cm)min. 77 cm
max. 117 cm